Om oss

Aktiemäklare.eu är en webbplats som handlar om aktier och aktiehandel som vi lanserade 2012 men kommer att successivt kompletteras med mer information.

Syftet med Aktiemäklare.eu

Vår inriktad är att förstå hur världen fungerar. Vi försöker nå den djupaste möjliga förståelsen för ekonomiska frågor, digitalisering och finansmarknaden. Syftet med aktiemäklare.eu är att skapa en informationssajt inom aktieområdet och finans som är oberoende och innehåller korrekt information. Sajten finansieras endast via Google annonsering. Vi följer Googles riktlinjer till 100%.

Om företaget

Vår filosofi är att världen kan förstås, och vi strävar efter att bygga upp en grundläggande förståelse av marknader och management. Vi vill bygga en meritokrati byggd på radikal öppenhet och transparens. Teknik är avgörande för att nå vårt syfte.
Företaget som ligger bakom sajten är Expandtalk AB (https://expandtalk.se). Vi är både idealistiska och praktiska. Företaget är ett digital mediabolag som är specialiserade på avancerad digital marknadsföring och vi håller till söder om Stockholm. Vi vill skapa resultat genom att sätta ambitiösa mål och tillämpa vår förståelse för hur världen fungerar. Branscher som vi jobbar aktivt med är finansbranschen, fintech och digital due dilligence kring börsbolag där vi kan förbättra värdet för företaget på nätet. Många företag är idag dåliga på digital marknadsföring och synlighet och där kan vi hjälpa till att förbättra och förstärka en webbplats.